You are here: Elitehold

Grevindernes Elitehold

Minimize

- - - Gennem en verden af oplevelser

 

 

Grevindernes Internationale Show Team - elitehold

 

Grevindernes Internationale Elitehold er et udtaget showhold i Gadstrup IFG og består af 40 udvalgte pige elitegymnaster i alderen 9 – 22 år. Holdet begyndte deres gymnastiske rejse i Greve gymnastik i 1984 og flyttede dernest til Karlslunde hvor holdet 2017 rejste videre med elitekonceptet til Gadstrup IFG. 

Tilknyttet holdet er Grevindernes eget Talenthold bestående af 40 talentgymnaster fra 6 – 13 år, som er udvalgt fra gymnaster fra hele sjælland gennem de årlige prøvetræninger. Man kan kun komme på Grevindernes elitehold gennem deltagelse på holdets Talenthold

Der udtages nye gymnaster på holdet oftes en gang om året og det sker altid fra holdets eget talenthold, men gymnaster uden for Grevindernes talentbase kan ekstraordinært komme i betragtning på Grevinderne elitehold, hvis man er en dygtig gymnast der ønsker at bruge mange timer og iøvrigt vil være under de leveregler som Grevinderne selv lever under.

Det sker ved henvendelse til mail: Allan@grevinderne.dk

 

 

Shows i hele verden i verdensklasse

 

Grevinderne er primært et opvisningshold, der i mere end 34 år har rejst på 4 kontinenter over det meste af verden og fremført mere end 800 shows. Holdet har vundet mange priser i såvel Danmark som i udlandet - bl.a. har holdet, som eneste udenlandske hold nogensinde, vundet det britiske mesterskab, som bedste opvisningshold, Golden Medal i USA, Guld i Gym4Life i Sydafrika, samt deltaget i Gym-Danmarks Mexico turne. 

Holdet har desuden 6 gange i træk været udtaget af Danmarks Gymnastik Forbund til International Gymnastrada - gymnastikkens svar på OL . Til disse stævner har holdet været udtaget til Nordisk aften 6 gange og en enkelt gang, som et af de få hold i Danmark nogensinde, været udtaget til F.I.G. Galla Show, der er noget af det mest prestigefyldte, man kan opleve som gymnast. Holdet har deltaget i 2 Gym4Life shows og kom i juli 2017 hjem med et fantastisk resultat.

Holdet har desuden deltaget i TV i 14 lande og som et af de første hold har været deltager i DR talentshow hvor holdet var med i DR Lifeshows. 

 

Holdet har desuden besøgt følgende lande:

Norge – Sverige – Tyskland – Østrig – Italien – Frankrig – Portugal – Spanien – Tjekkiet – Rumænien – England – Mexico – Australien – Singapore - Finland - USA - Sydafrika - Schweiz - Holland

 

 

Konkurrencer blandt de bedste i Danmark

 

Grevinderne har også deltaget i Teamgym konkurrencerne i Danmark samt været med til Nordiske mesterskaber og har med mere end 186 konkurrencer i 25 år været blandt de  bedste i de fleste aldersklasser. Holdet har også som et af de få hold været udtaget 3 gange i træk til Nordisk mesterskab og har vundet Sjællandske mesterskaber 7 gange i træk og var desuden Danmarks mester i 1995. Holdet har vundet mere end 87 medaljesæt. Sidste gang Holdet deltog i Teamgym konkurrencerne var i 2010.

 

 

Grevinderne i konstant udvikling i mere end 34 år

 

Grevinderne har altid været kendt for at skabe udvikling og er konstant drevet af at være i forandring og udvikling, i et forsøg på at påvirke og udvikle Dansk Gymnastik såvel teknisk, økonomisk som gymnastisk. Frivillige forældre har altid løftet holdet og mere end 100 forældre og ledere vil konstant være med i arbejdet, med at udvikle holdet og skaber i dag de største positive oplevelser, man kan opnå for såvel gymnaster og ledere. Vores motto er, at det skal være sjovt at blive god og at det hele skal ske gennem motiverende undervisning, hvor gymnasterne samtidig fastholder den gode træningsånd og flid samt den gode Teamånd hvor ingen er over holdet, samt lever efter vores fælles leveregler.

 

Det er netop denne Grevinde bobble der driver os gennem en fantastisk verden af oplevelser.

 


Monday, September 26, 2022
Register  Login