You are here: Grevinderne

Opslagstavlen

Minimize
Grevinderne stopper i Karlslunde - Sunday, September 24, 2017

Grevinderne stopper i Karlslunde
 
”Grevinderne internationale show team” har valgt at stoppe deres aktiviteter i Karlslunde og forsætte deres virke i Gadstrup IF.
I den forbindelse vil Grevinderne gerne sige en stor tak til Karlslunde IF Gymnastik for 30 fantastiske år med 1000 vis af enestående oplevelser. Ligeledes vil Grevinderne gerne anerkende, at Karlslunde IF Gymnastik gav tid, lokaler og ydede en kæmpe indsats for alle Grevindernes ledere og elitegymnaster.

 

Grevinderne flytter til Gadstrup IF Gymnastik

 

Det internationale show team ”Grevinderne”, der i mange år har haft til huse i Karlslunde, har valgt at flytte elitekonceptet til Gadstrup IF Gymnastik.
Grevinderne og lederne omkring holdet har i mange år haft et stort ønske om at kunne videreudvikle holdet på flere områder. Dette har desværre ikke været muligt i Karlslunde, på den måde som Grevindernes lederteam gerne ville.
Selve skiftet er fremkaldt med en meget kort frist, der har betydet, at Grevinderne har været tvunget til en hurtig beslutning om at finde en anden lokalitet. Grevinderne vil fremadrettet have base i Gadstrup IF Gymnastik.
 
34 år gennem en fantastisk verden
 
Grevinderne blev for 34 år siden grundlagt og navngivet i Greve Gymnastik, og 4 år efter tog Karlslunde IF imod Grevinde konceptet, og det har Grevinderne og deres grundlægger Allan Andersen aldrig glemt. Derfor har holdet, både ledere og gymnaster, loyalt i mere end 30 år skabt mange store resultater for foreningen og kommunen. I 175 team-gym konkurrencer har holdet for Karlslunde fået 87 medaljesæt, vundet British ministrada i England, Golden Medal i USA, kom i finalen i Gym4Life ”Verdensmesterskaberne” i Sydafrika og været med til at
introducere TeamGym i Australien. Udover dette har holdet optrådt med mere end 800 shows i såvel Danmark som på 4 kontinenter i hele verden.
Holdet har deltaget i 6 Internationale Gymnastrada-er i træk og alle gange repræsenteret Danmark ved det store show Skandinavian evening og en gang været i FIG verdensshows Gala i Gøteborg, Sverige. Holdet har deltaget i 3 Gym4Life konkurrencer senest i juli måned, hvor holdet som det bedste Grevindehold nogensinde havde en fantastisk oplevelse i Oslo.
Holdet har optrådt i TV i 14 lande, og som et af de første gymnastikhold har de deltaget i DR TALENTs liveshow.
Alle de oplevelser har de mere end 400 gymnaster, der gennem tiden har været på Grevinderne, været en stor del af. Børnene har fået venner for livet gennem holdet. Det er det, der varmer mest - at et lokalt hold kan give lokale børn den gave med sig videre i livet.
 
Tak for alt
 
Som tak for lån af tid, lokaler og forening har Grevinderne gennem årerne forsøgt at give tilbage til Karlslunde IF, der har huset Grevinderne de sidste 30 år. Det har været en kæmpe rejse gennem en verden af oplevelser for alle aktører omkring holdet. Men alt skal udvikles for at leve videre, og alt skal løbende forandres for at blive bedre, og derfor er det nu det bedste for alle parter, at Grevinderne søger videre i vores show-verden, der går mod større, fantastiske shows I Danmark samt over hele verden.

Der har været flere gode muligheder for Grevinderne
 
Både ledere, gymnaster og de mange forældre har gennem flere møder drøftet mange muligheder der har været for de dygtige gymnaster. Holdet har også forhørt sig i Greve kommune om mulige lokaler.
På kort sigt har kommunen givet rigtig fine muligheder, men har ikke på den lange
bane kunnet give nogen mulighed for, at Grevinderne kunne komme i et springcenter. Hvilke er nødvendigt for udvikling for dygtige gymnaster der er på absolut højeste niveau i Danmark.
Holdet har i søgen på nye muligheder mødt en stor af række personer og flere foreninger, der alle har været søde, positive og imødekommende om at tage konceptet ind. Grevinderne takker alle, der har vist interesse for at hjælpe holdet og de mange ledere videre i deres udvikling.
Det har været vigtigt, at vi kunne se en langtidsløsning, hvor holdet kunne udvikle som det internationale showhold det er og blive et stærkt alternativ til Teamgym konkurrencerne for gymnaster, der ønsker at dyrke gymnastik på højt niveau. Gadstrup kan sikre denne mulighed og dermed kan holdet fremover tilbyde unge mennesker at komme med ud at rejse med på et show-koncept med Grevinderne i Danmark samt over hele verden.
 
Grevinderne har tilvalgt netop Gadstrup IF Gymnastik
 
Valget fra Grevindernes samlede ledergruppe, gymnaster og en samlet forældregruppe faldt på Gadstrup, der på både kort, men ikke mindst på lang sigt, kan sikre muligheden for at videreudvikle det stærke internationale show-koncept, som Grevinderne er i dag.
Det gælder dels, hvordan foreningens bestyrelse og dens stærke instruktører ønsker at udvikle foreningen, dels mulighederne for træning af både bredde og elite inden for spring og rytme gymnaster. Der skal bygges en stærk, motiverende og glad hverdag for samtlige gymnaster.
Foreningen råder snart over moderne lokaliteter i det nye springcenter, der åbner
på Gadstrups hjemmebane i Ramsøhallen pr. 1. januar 2018.
Grevinderne kan efter 1. januar træne i Springcenteret hver lørdag fra 10:00 – 17:00 og de første 6 måneder have andre træningssteder de 2 andre gange om ugen. Fra og med sæson 2018/2019 flytter holdet alle Grevindernes træninger ind i det nye springcenter.
Nyt storhold på vej – Vil du være med, så følg med
Så allerede i næste sæson vil vi have et helt nyt storhold på banen med Grevinderne.
Vi vil allerede til januar have de første prøvetræninger for nye gymnaster, der gerne
vil med på holdet, og de begynder helt ned fra 7 år og op efter.
Følg med i datoer og se mere på vores hjemmeside www.Grevinderne.dk eller på vores facebook gruppe Grevinderne international show team.
Grevinderne, gymnaster og ledere er allerede i dag en del af Gadstrup IF Gymnastik, og vi glæder os til et rigtig godt samarbejde med Grevinderne, Gymnaster og ledere og Gadstrup IF Gymnastik. Grevinderne vil med samme respekt og taknemmelighed forsøge at give tilbage til vores nye forening, hvad vi i over 30 år har givet gymnasterne i Karlslunde og Greve kommuner.
 
Velkommen til alle vores shows i foråret med Grevinderne Internationale show team, Gadstrup
Vi glæder os til at se jer igen på gymnastik gulvet.
 
Venlig hilsen
 
Grevindernes lederteam
v/holdleder Allan Andersen
Kontakt
Allan@Grevinderne.dk
Mobil +4526100167
 
 
 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Gymnastrada Afrejseopvisning - Monday, June 8, 2015

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne - 30 års jubilæum! - Monday, September 1, 2014

Tillykke til alle 500 nuværende og gamle Grevinder fra Karslunde IF

På denne dato 1. september 1984 - var første træning med eliteholdet Grevinderne. Holdets første trænings time var på Greve Gymnasium med udtaget 12 piger under Greve Idrætsforening. Kun ganske få år efter tog holdet til Karlslunde IF og så kom udviklingen, der nu 30 år efter har gjort Grevinderne til et at de mest berejste Danske gymnastikhold gennem tiderne.

38 rejser gemmen 35 lande på 4 kontinenter med mere end 800 internationale og nationale shows samt 176 Teamgym konkurrencer med 89 medaljesæt er det blevet til for de mere end 500 gymnaster, der er og har været på holdet gennem tiden.

Jeg begyndte holdet med formålet om at skabe store oplevelser for gymnasterne og lederne, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at holdet blev udtaget til 6 Gymnastradaer i træk - Vandt Golden Medal i USA- Guld British Ministrada i Liverpool og skulle deltage i Live tv i mere end 10 lande inkl. DR Talentshow 2009.

Det hele er indtil videre kulmineret med en guld medalje og finaleplads i GYM4LIFE (VM for showhold) i Sydafrika sidste år og vi er lige nu indehaver af de mest talentfulde gymnaster, vi nogen siden har haft (beklager gamle Grevinder, men vi er blevet bedre) og med et talentfuldt leder og unglederteam på 12 mand.

 Det er vildt at tænke, at det hele begyndte for 30 år siden med 12 små piger, der bare ikke ville være Grevepiger men Grevinder.

Tak for 30 fantastiske år med rigtig mange oplevelser, som jeg har fået sammen med rigtig dejlige mennesker jeg aldrig ville have været foruden. Vi glæder os til de 30 næste.

Venlig hilsen Allan Andersen ( Stifter og Holdleder på Grevinderne internationale showteam , Karlslunde Gymnastik.

 

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Ny video fra Grevinderne - Thursday, July 4, 2013

 

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

GymCamps 2013, Talenthold- og Elitetræningsdag - Thursday, March 21, 2013

Der er nu mulighed for tilmelding til:

GymCamp 1 : Grevinderne havde sidste år stor succes med Grevindernes egen Gymnastik Camp, så vi gentager successen, hvor du kan træne som Grevinde 3 dage på fuld tryk.

GymCamp 1 (DagCamp) med mulighed for tilkøb af overnatningsmodul. 

 

Prøvegynmast: Tilmelding for prøvegymnaster til Grevindernes talenthold.

 

Grevindernes Eliteholdstræningsdag

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Greve Kommunes Ungetrænerpris og Idrætsunionens Lederpokal tildelt trænere på Grevinderne - Friday, April 13, 2012

 Grevinderne har igennem de sidste par år opbygget et Ungleder Team, som har gennemgået en speciel træner-/lederuddannelse udviklet af lederteamet i Grevinderne. Ungleder Teamet er en del af trænerteamet for Grevindernes Talenthold og består af gymnaster, der deltager på Grevindernes Elitehold.
 
Ungleder Teamets indsats for Grevindernes Talenthold blev fredag den 13. april 2012 belønnet med Greve Kommunes Ungetrænerpris i forbindelse med Greve Kommunes lederfest for frivillige ledere i kommunen. Ungleder Teamet består af: Julie Kissow Kristensen - Sabrina Mørk Christensen - Lisa Andersen - Pernille Koch Nielsen - Caroline Laholm - Sophia Rouvillain.
 
Ved samme lejlighed modtog Carsten Jørgensen Idrætsunionens Lederpokal for hans arbejde på Grevindernes Elitehold.
 
Vi er på Grevinderne glade for den anerkendelse, som disse priser står for – og det er en anerkendelse, som bliver delt med hele trænerteamet på Grevinderne, idet de enkeltes præstationer opnås på baggrund af hele holdets/teamets indsats.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne - Gymnastik Camp 2012 - Sunday, February 12, 2012

Grevinderne havde sidste år stor succes med Grevindernes egen Gymnastik Camp, så vi gentager successen, hvor du kan træne som Grevinde 3 dage på fuld tryk.

Instruktørerne er Grevindernes eget instruktørteam samt mange af gymnasterne fra vores Elitehold. Sidste år var vi mere end 170 deltagere og vi måtte lukke for tilmeldingen tidligt – derfor har vi i år oprettet 2 stk. dags-camp med et max antal deltagere, så vi får mere tid til den enkelte gymnast.

Så tilmelding efter ”først til mølle” princippet.

Begge Camps begynder Fredag kl. 16:00 og afsluttes med et Gymnastik show Søndag kl. 18:00

Sted: Karlslundehallerne, Kongens Enge, 2690 Karlslunde.

Du kan tilmelde dig via en af boksene i venstre side her på hjemmesiden.

Alle Gymnaster får
- Drikkedunk og T-shirt
- Frokost Lørdag og Søndag
- 2 gange daglig frugt
- Et flot deltager diplom
- En overraskelses pose
- Mange nye veninder
- Super gymnastik hver dag i springgrav og trampoliner

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne gav den fuld gas i Ballerup Super Arena - Monday, December 6, 2010

AG Håndbold har samlet dette videoklip fra Grevindernes opvisning i Ballerup Super Arena lørdag den 27. november 2010.

Læs mere på AG Håndbolds hjemmeside: www.aghbk.dk

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne byder op til fest i Ballerup Super Arena - Monday, November 22, 2010

Som et led i AG Købehavns bestræbelser på at give publikum et stort show i forbindelse med deres håndboldkampe i Ballerup Super Arena, har de indgået en aftale med Grevinderne om at levere et tempofyldt og inspirerende show lørdag den 27. november 2010.

Vi glæder os meget til at give håndboldpublikummet en anderledes og spændende oplevelse.

Se AG Københavns omtale af arrangementet - læs mere her

Også omtalt i Ekstra Bladet 22/11-2010 - læs mere her

Bemærk, at du via menupunktet 'Opvisninger' her på hjemmesiden, kan holde øje med, hvor Grevinderne optræder - vi opdaterer løbende oversigten efterhånden, som indgår nye aftaler om shows.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

DR Talent - Holdbillede fra finalen - Friday, October 29, 2010

Grevinderne har haft en fantastisk oplevelse i forbindelse med DR Talent 2010 - tak til DR og alle deltagerne!

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Se Grevinderne - DR Talent 2010 - fredag den 17/9-2010 - Sunday, September 19, 2010

 

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Pressen mv. skriver... - Wednesday, September 15, 2010

22/11-2010 - Ekstrabladet - læs mere her
Sept. 2010 - Magasinet Gymnast nr. 18 2010 - læs mere her
17/09-2010 - Dagbladet Roskilde - læs mere her
16/09-2010 - DR - læs mere her
15/09-2010 - DGI - læs mere her
07/09-2010 - Sydkysten - læs mere her
06/09-2010 - Tivoli - læs mere her
06/09-2010 - Danmarks Gymnastikforbund - læs mere her
13/08-2010 - Netgymnast.dk 13/8-2010 - læs mere her

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne i Talent 2010 - Tuesday, September 14, 2010


Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR

Fredag den 3. september 2010 blev det endelig officielt - i DR´s udsendelse "Talent 2010 - udvælgelsen" blev Grevinderne sendt videre af dommerne til Live Show den 17. september 2010.

Pigerne er utrolig glade for at deltage i Talent 2010 og træner for tiden utrolig hårdt for at få færdiggjort et nyt spændende program til deres deltagelse direkte i TV.

Det er ikke så tit, at gymnastik finder plads i TV´s primetime, så vi glæder os selvfølgelig til at vise et forrygende show fuld af livsglæde, power og masser af god gymnastik.

Vi håber, at mange finder vores show interessant og, at vi kan få samlet mange sms stemmer


Du kan finde flere oplysninger om Talent 2010 på dr.dk/talent. Her kan du selvfølgelig finde flere oplysninger om Grevindernes deltagelse - her er et par direkte link med Grevinderne:

  • DR har oprettet en side, hvor du kan læse mere om Grevinderne og sende en hilsen til holdet - du kan finde siden ved at klikke her. Du kan selvfølgelig også bruge vores gæstebog her på siden til at sende en hilsen
  • Du kan se hele Grevindernes audition ved at klikke her
  • DR har optaget et interview fra Grevindernes træning i parken - find det ved at klikke her


Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

60 Grevinder til stort Show i Tyskland - Sunday, August 8, 2010

Grevinderne, Karlslunde Gymnastik er foreningens flagskibshold bestående af 90 pige gymnaster i alderen 7 til 21 år. Holdet har igennem 27 år rejst på mere end 27 udlandsrejser over hele verden og fremført de mere end 700 shows i 33 lande. Fra Singapore og Australien i øst til USA og Mexico i vest har holdet haft succes med deres helt eget koncept både på med opvisninger, opvisningskonkurrencer og store shows der alle har udgangspunkt i gymnastikken. Holdet har stået på mange af de største gymnastik scener i verden med udtagelse fra DGF til 5 gymnastrada-er, 4 Scandinavian eavnigs shows, FIG Galla, Galla Pragh, 3 gange til Brithsh Ministrada, samt deltaget i 4 Europa Turne, Australien, Singapore og DGF Mexico Tour, samt senest USA Turne gennem 7 stater og mange gange i Tyskland til store stævner og Shows. Holdet har vundet internationale priser i England, USA og været harft tv optagelser i 7 lande. Mere end 100 frivillige forældre og ledere arbejder for at få holdet til at være gode representanter for såvel Danmark, forening og hold.


Aldrig har vi rejst på med så mange og unge gymnaster på en opvisnings turne, men vi har heller ikke nogensinde haft en så dejlig samling af gymnaster på et meget højt niveau som vi har på Grevinderne, fra Karlslunde Gymnastik.

 

Grevinderne udvider igen gymnastik gruppen til 90 gymnaster


10 dags eliteskole på Vedersø idrætsefterskole for Eliteholdet

Sommerturne´for Grevinderne var I år delt i 2 dele. De første 10 dage gik som Træningslejr på Vedersø idrætsefterkole i vest Jylland. Grevinderne har gennem de sidste 4 år fået et helt specielt forhold til Vedersø idrætsefterskole der helt specielt åbner hele deres skole for holdet, og denne gang var det 10 dage hvor holdet fik udleveret en nøgle til skole og derefter var der åbnet til 10 dage med en gymnastisk legeplads af de store.

Vedersø råder over nogen af de største Springcenter i landet i en fantastisk natur, et sted man ikke kan finde på sjælland, og det er ikke sært at vores gymnaster elsker at komme her.

Her kan vi udvikle deres spring via leg og når vi samtidig bygger et 10 dags målrettet program sammen til dem. Samtidig havde vi bygget sammenhold op via Skuespil på scene, Lav en Video og Golf turnering samt fotografering. Så ugen blev helt fyldt op med oplevelser for alle deltagere. Holdet har også fået kontakt med en lokal ”madmor”som sikre 6 Jyske måltider om dagen af den højeste kvalitet. Faktisk var det sådan at vores madmor skulle på ferie denne gang da datoerne blev fastlagt, men da holdet meldte deres ankomst blev ferien flyttet og jeg kan med garanti fortælle at pigerne på Grevinderne var super glade for dette.


 

Hård træning der svare til 3 måneder normal træning.

Programmet som Grevinderne laver med deres elitegymnaster er ikke just nogen ferie tur

Der er 9 til 10 timers gymnastik på programmet hver dag og er man ikke i form inden man kommer så bliver man det. Vi bruger sommeren til at indhente det vi ikke kan nå til dagligt

Da holdet i år har haft utrolig mange dejlige og store opgaver/oplevelser og derfor var det en

Top motiveret trup der ankom til Vedersø i år. Og alle gymnaster kom hjem med fantastisk udvikling – men det er også den længste træningslejr vi har afholdt nogensinde.

 

Gæstetrænere

For at få noget mere inspiration ind til holdet havde vi denne gang fløjet nogle gæste trænere som vi har haft kik på i flere år, der matcher de forandringer vi arbejder med på Grevinderne for tiden og både til spring til nye rytmiske momenter.

 

Grevinderne Karlslunde Gymnastik Talenthold med på tur

Vi havde denne gang besluttet at også vores helt små talentgymnaster skulle med på vores Tysklands tur da de gennem de sidste par år har henrykt mange mennesker med deres opvisningsprogram og at de allerede er så dygtige at de kan være med i udlandet. Så de 30 talentpiger kørte fra Karlslunde og hentede på vejen Elitepigerne der så sammen kørte til Tyskland med en gymnast trup på 60 og en ledergruppe på 7. Så der er fyldt helt op i dobbeltdækkeren når vi tager af sted med så mange mennesker. Godt at vi her på holdet har et rejse udstyr med både tøj, køkken, redskaber, lydanlæg og alt mulig andet.

Vi kørte gennem natten og første stop for gymnasterne var Europa Park, Der er Europas største forlystelsespark, og her brugte pigerne en hel dag på at se shows, ruchebaner og mange andre aktiviteter der er dernede, Holdet kunne godt have brugt en dag mere dernede men det var der ikke i programmet. Sent om aften ankom pigerne til Burgstad hvor holdet var arrangeret til at optræde gennem ugen. Vores Tyske venner tog flot imod holdet og vi fik hurtigt pakket ud og kom i seng. Vi har meget sjældent problemer med at rejse med selv meget unge gymnaster, de mindste gymnaster på Talentholdet er 7 år og de klare turen uden problemer, selv om dagene godt kan blive fra kl. 8 om morgenen til 24 aften. Der sker så meget på vores ture at de ”bare” følger med og suger til sig. Så ingen problemer med det.


 


 

Bedste generation af gymnaster nogensinde.

Denne generation af gymnaster vi arbejder med for tiden er den bedste nogensinde. Da vi i 2004 besluttede at ændre retning, begyndte vi forfra med en ny generation af gymnaster og oprettet et talenthold før man kom på eliteholdet. Vi ”gamle” trænere tog turen ned og arbejdet med de yngste gymnaster og fik sat et træningssystem igang for gymnasterne der motiveret dem i den daglige træning til at træne meget det medførte samtidig at de selv hurtigt kunne se fremskridt og at de kunne flere ting. Vi har også her lagt vægt på at de skal kunne mange andre ting end konkurrence gymnastik, således at gymnasterne behersker et meget bredere kunnen inden for Gymnastik, Dans og performance. Og det er personligt meget tilfredsstillende som træner at man 6 år efter kan se at man har en helt speciel trup som behersker så mange færdigheder at jeg med sikkerhed kan sige at de kan komme og begejstre publikum over hele verden.

 

Grevinderne, Karlslunde Gymnastik afsluttet hele showet

I Tyskland var holdet sat til at afslutte hele stævnet med en optræden kl. 23:30 og selv om det var meget sent så ser man allerede om eftermiddagen pigerne selv tage hjem fra badeland, lægge sig til at sove et par timer midt på dage, stå op gør sig klar og mentalt helt i kontrol til at gå ud at levere ”varen” i et helt fyldt hal, og de væltede hallen med storm. En helt unik professionel indstilling de her tøser har fået oparbejdet gennem de mange shows de allerede har lavet i USA og Europa. Grevinderne fremførte 5 shows de 8 dage i Tyskland.

Sammenholdet på netop de piger her er imponerende og de kæmper for hinanden selv når man i perioder skal træne hver dag for at være færdig samtidig med at sikre gymnasiet og Skolen. Så er der mange afsavn fra familie og venner der skal gøres, men det vil de gerne gøre for de elsker at være samme og opleve gymnastikken sammen. Og det hjælper selvfølgelig at publikum elsker dem over hele verden – det er den største medalje en gymnast fra Grevinderne, Karlslunde kan få. Den blive i hoved langt længere end andre medajler holdet har fået gennem tiderne.


 


 

19 dags turne med Holdet og en fantastisk sæson er afsluttet

Trætte efter 19 dage ”ON TOUR” med Grevinderne var holdet i Karlslunde igen med mange oplevelser riger og det var spændte forældre, især forældre til vores små Talenter var spændte om de nu havde klaret turen som 7 årig , og den første tur væk fra mor og fra. I nogen tilfælde er vi ret sikker på at det er forældrene der har svære ved at klare det end børnene.


 

Her fik Elitegymnastene 3 ugers ferie inden de allerede nu er begyndt at træne hårdt igen da holdet både skal optræde i Tivoli den 18 september og er med her i august i DR1 Talentshow


 

Det var slut på GENNEM EN VERDEN AF OPLEVELSER med gymnasterne fra

GREVINDNERNE, Karlslunde Gymnastik – der endnu engang er klar til en den 28 sæson i gymnastik og Show verden. – ikke mange hold i Danmark har været på toppen så længe og rejst på så mange udlandsrejser og givet vores lokale unge mennesker så mange oplevelser.

Venlig hilsen
Allan Andersen
Holdleder Grevinderne, Karlslunde Gymnastik


 

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne støtter 'Danmark Indsamling 2010' - Sunday, January 31, 2010

Grevinderne afholdt lørdag den 30. januar 2010 et lotteri for forældre og gymnaster.

Lotteriet indbragte 4.540 kr., som går ubeskåret til 'Danmarks Indsamling 2010' til fordel for Afrikas kvinder og ofrene på Haiti.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne får stor international anerkendelse - Friday, July 3, 2009

Grevinderne fra Karlslunde Idrætsforening deltog i en international gymnastikkonkurrence under opvisningsturnéen i USA

Opvisningskonkurrence
Grevindernes 3 uger lange opvisningsturné i USA startede i Fort Worth, Texas med deltagelse i opvisningskonkurrencen USA Gymnastics for All Challenge. I konkurrencen deltog 1.500 gymnaster fra 20 stater i USA og 16 øvrige lande fra hele verden. Hvert hold havde været gennem en national udvælgelseskonkurrence for at repræsentere deres land. Så der var tale om et meget stærkt felt.   
Forud for konkurrencen havde gymnaster og trænere arbejdet hårdt for at sætte et spændende program sammen til konkurrencen. Programmet ville af dommerne blive bedømt på bl.a. teknisk sværhedsgrad, koreografi, kreativitet og originalitet. Efter de 36 deltagende holds programmer var blevet bedømt, ville de 10 bedste hold igen blive bedømt af dommerne og inddelt i guld-, sølv- og bronzehold. Selvom Grevinderne syntes, at deres program var rigtig godt, var de alligevel spændte på, hvordan det ville blive bedømt internationalt.
Guld niveau og bedste udenlandske hold
Grevinderne leverede en rigtig flot præstation og blev af dommerne bedømt til at være på guldniveau, og dermed fik holdet den eftertragtede Gold Rating. Kun 2 andre hold var på samme niveau. Begge var amerikanske hold. Dermed blev Grevinderne bedste udenlandske hold. Et fornemt resultat, der fik de helt store smil frem hos alle gymnaster og trænere og som også blev belønnet med en stor pokal.
Efterspurgte Grevinder
Sideløbende med konkurrencen blev der afholdt en gymnastikskole, hvor gymnaster i alle aldre og på alle niveauer kunne tilmelde sig. De deltagende hold i konkurrencen skulle stå for undervisningen i rytme- og springgymnastik. På baggrund af det flotte resultat i konkurrencen blev Grevindernes workshop nærmest rendt over ende med 120 deltagere. På workshoppen lærte deltagerne den sidste del af en af Grevindernes konkurrenceserier. Resultatet blev så godt, at det amerikanske gymnastikforbund insisterede på, at serien med de mange deltagere skulle vises på GALA showet, der efter en uge afsluttede både konkurrencen og gymnastikskolen. Det var en oplevelsesrig uge med gymnastik fra morgen til aften og med en fantastisk afslutning.
Grevindernes indsats både i konkurrencen og på gymnastikskolen er ikke gået ubemærket hen. Med i bagagen hjem har Grevinderne nemlig fået invitationer til opvisninger i 10 lande i Syd- og Nordamerika og Europa, så der venter mange nye oplevelser forude.
Flere oplevelser i vente i USA

Med denne gode oplevelse i bagagen tager Grevinderne nu fat på de sidste 2 uger af turnéen i USA. Her er der planlagt opvisninger og oplevelser i Houston, New Orleans, Pensacola og i Florida.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevinderne på 3-ugers opvisningsturné i USA - Sunday, June 21, 2009

On Tour 

D. 19. Juni indledte Grevindernes opvisningshold en 3 uger lang turné i USA. Holdet består af 23 gymnaster og 4 trænere. Turnéen starter i Texas og slutter i Florida. Der er selvfølgelig masser af gymnastik på programmet, men der er også sat tid af til at opleve USA. Blandt andet er der planlagt et besøg i Space Center Houston, en sejltur med hjuldamper på Mississippi og en hel dag i Disney World i Florida.

Forud for turen er der blevet arbejdet hårdt både af trænere, gymnaster og forældre. Trænerne og gymnasterne har brugt 20 timer om ugen for at sætte et rigtig spændende program sammen og forældrene har foruden at støtte gymnasterne lagt et stort arbejde i at skaffe støtte til turen gennem forskellige tiltag. Blandt andet ”Grevindernes Eventyrlige Hoppeland” og ”Salto Cup’en”. Gymnasterne sender mange venlige tanker til de mange sponsorer, der har gjort turen mulig.

Grevinderne er ikke uvant med at rejse og er et internationalt efterspurgt opvisningshold. Gennem de sidste 25 år er det blevet til 23 udlandsrejser og gymnasterne har fremført 700 shows over hele verden.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Rekord sat ved Salto Cup d. 14. juni - Sunday, June 21, 2009

Salto Cup 2009

For 2 måneder siden satte Grevinderne sig det mål, at de inden sommerferien ville forsøge at sætte rekord med 10.000 saltoer på 1 time. Der blev arrangeret en Salto Cup i Karlslunde Hellerne d.14 juni, hvor sponsorer kunne støtte rekordforsøget.

Ved andre rekordforsøg har hver gymnast i gennemsnit lavet 150 saltoer på 1 time. For at nå de 10.000 saltoer skulle hver af de deltagende 55 Grevinder imidlertid op på 182 saltoer i gennemsnit, så der blev trænet intenst i tiden forud for rekordforsøget.

Kl. 14.15 var de 55 gymnaster fordelt på 9 hold klar til start. Der var god fart på fra starten og efter en halv time stod det til publikums stor begejstring klart, at rekorden var indenfor rækkevidde. Det fik gymnasterne til at fokusere endnu mere og give alt, hvad de havde i sig. Da tiden var gået var det en meget træt flok Grevinder, der pustede ud medens de udpegede tællere til gengæld fik travlt med at tælle det samlede antal saltoer op. Efter 15 minutters sammentælling og kontrol kunne de stolte trænere meddele, at målet var nået til overflod – der var lavet mere end 11.000 saltoer!! Det svarer til, at hver gymnast i gennemsnit havde lavet ca. 200 saltoer. Et rigtigt flot resultat, der fik et stort bifald med på vejen fra både publikum og de mange sponsorer.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Grevindernes Eventyrlige Hoppeland. - Sunday, June 21, 2009

Grevindernes Eventyrlige Hoppeland.

Søndag den 14. juni afholdt Grevinderne deres første Eventyrlige Hoppeland. Der var lagt op til den helt store lege-/hoppedag for børn i alderen 3-6 år. Hele Karlslundehallen var omdannet til én stor legeplads og var delt op i forskellige temaer, således at børnene både kunne besøge: Alice i Eventyrland, De Tre Bukkebruse, Piratland, Junglebogen, Prinse-/Prinsesseland og Scooterland. Der var fuld fart på fra start og en hyggelig og glad summen af barnestemmer og latter bredte sig hurtigt. Grevindernes Elitehold var udklædt og klar til at lege og hjælpe børnene. Der blev serveret frisk frugt og noget at drikke, til de der havde brug for det – og det var der mange der havde….. Både de besøgende og Grevinderne så ud til at have en forrygende dag, og vi satser på, at succesen gentages til efteråret. Grevinderne siger tak for en dejlig dag til alle.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Ynglinge DM 2. runde 2009 - Tuesday, May 19, 2009

Efter en skidt start på konkurrencesæsonen med både rytme og spring, som vi ved, ynglingene kan gøre bedre, tog vi spændte til Højby på Fyn for at se 2. runde.

Trods en skade og dermed en pige mindre på rytmegulvet blev rytmen afviklet bedre end i første runde. Alligevel var det, som på mini- og juniorholdene, springene, der gjorde en forskel. Både trampet og måtte var med høj sværhedsgrad - det meste lykkedes.

Den 11. bedste score i landet og 8. bedste trampet og 6. bedste måtte på dagen. Et bedre udgangspunkt for næste sæson for pigerne og deres trænere findes vel næppe!

Resultatmæssigt betød det selvfølgelig en guldmedalje i 3. division. Pointhøsten ville have indbragt en bronze i 2. division!

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Blandede bolsjer – Junior og Ynglinge DM 1. runde 2009 - Wednesday, April 15, 2009

Junior 3 var nok det hold, der klarede sig forholdsmæssigt bedst. Første- og andetholdet lykkedes ikke så godt, som vi ved, de kan. Ingen tvivl om at holdene tager revanche.
Ynglingene havde en dårlig dag i trampetten og blev hårdt dømt på banen. Præsenterede deres nye serie - fik vel lidt for lidt for den!
Men den kan blive rigtig, rigtig god.

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Junior DM kvalifikation i Grenå - Saturday, April 4, 2009

Så gik turen igen til Grenå, hvor Mini 1 lørdag den 28. marts nu skulle på gulvet som juniorhold.

 
Tre forældre havde lagt biler til, og turen gik med færge til jydernes land. Pigerne var spændte og også lidt nervøse for, om de nu også kunne begå sig i Juniorrækken. Holdet klarede sig ok, alder og størrelse taget i betragtning, og endte i 5. division.

 
Søndag den 29. marts var det så Junior 1 og 2, der med bus tog til Grenå, for at kvalificere sig til Junior DM. Bussen blev dog meget forsinket, så Junior 2 skulle meget hurtigt på gulvet, da de endelig ankom. De klarede sig alligevel fint, viste hvad de kunne og fik en placering i 3. division. Junior 1 sluttede denne weekend af med en placering i 2. division. Så krydser vi bare fingre for, at det går alle 3 hold godt til det afsluttende DM for juniorhold i Silkeborg d. 2.-3. maj.
 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Opvisning ved Bellinge Salto Cup - Tuesday, March 24, 2009

Lørdag den 14. marts var Eliteholdet inviteret til Bellinge for at give en opvisning til deres salto cup dag. Bellinge havde lavet en sponsordag, hvor hver gymnast havde sin sponsor, som betalte x antal kroner pr. salto, der blev sprunget pr. time.

 

Rigtig godt initiativ syntes jeg.
Grevinderne leverede et flot og imponerende show som altid, og publikum tog rigtig godt imod dem.
 
Lill Boesen (Emilies mor)
 

Fra de to gymnaster, Mia og Emilie, der den 14. marts var med på Fyn til Bellinges salto cup dag, har vi følgende bemærkning, ”Vi præsterede en flot opvisning med en masse flotte spring og energiske serie!"

 

til toppen

------------- oo00oo -------------

Vestegnens Gymnastikdag - Tuesday, March 3, 2009

Den 1. februar deltog Grevinderne både med talentholdet og eliteholdet i Vestegnens Gymnastikdag. Det var 25. gang dagen blev afholdt. Et stort tillykke til Vallensbæk gymnastik for denne flotte præstation.

 
  

Monday, September 26, 2022
Register  Login

LoginRegister
Forgot Password ?

Ny video

Gymnastshop

Bookning

Besøgstal

Besøgstal på Grevinderne.dk:

2016
Januar - Juni
56941 sidevisninger
7581 unikke besøgende 

2015
82436 sidevisninger
10706 unikke besøgende

2014
Januar - August
64366 sidevisninger
7171 unikke besøgende

2013
81722 sidevisninger
8357 unikke besøgende

2012
55458 sidevisninger
8225 unikke besøgende

2011
91169 sidevisninger
7765 unikke besøgende

2010
62241 sidevisninger
7653 unikke besøgende

2009
49540 sidevisninger
4229 unikke besøgende

Instagram

Verdens bedste hold

Et billede slået op af Grevinderne International (@grevinderne) den

hold